Maak een afspraak

Maak een afspraak voor de gratis voetscan bij Podozorg Dieren. Klik op de onderstaande knop voor het maken van een afspraak.

Maak een afspraak

Gratis voetscan bij Podozorg Dieren

Voetklachten? Podozorg helpt u!

Veel voorkomende voetproblemen zijn pijn in de voorvoet en de hiel. Ook klachten in de knieën en rug kunnen een relatie hebben met uw voeten. Deze klachten kunnen veel hinder geven bij uw dagelijkse activiteiten of werkzaamheden. Gelukkig kunnen deze klachten vaak goed volledig gratis behandeld worden bij Podozorg.

Wij werken samen met meerdere disciplines, zoals fysiotherapeuten, orthopedisch specialisten en medisch pedicures, aan uw herstel. Podozorg Dieren werkt o.a. intensief samen met Fysiotherapie Het Centrum.

Gratis voetscan bij Podozorg Dieren

Tijdens de gratis voetscan

De gratis voetscan is bedoeld voor een snelle scan door een voetprofessional. Tijdens deze afspraak zullen we kort maar grondig de klacht onderzoeken en daarover adviseren. Wanneer er daadwerkelijk behandelingen nodig zijn, zal de voetprofessional dat met u bespreken. Deze afspraak kan dan direct ingepland worden, zodat er snel geholpen wordt.

De voetscan zelf is volledig gratis en vrijblijvend. Een eventuele behandeling wordt in veel gevallen vergoed door uw zorgverzekeraar. Uw voetprofessional kan u meer vertellen over mogelijke vergoedingen en/of eigen bijdrage.

Maak een afspraak

U kunt tussen 1 september en 31 oktober een afspraak maken voor een gratis voetscan bij Podozorg Dieren. Bel naar 085-2736247 of maak uw afspraak via onze online agenda en kies voor 'gratis voetscan'.

Maak een afspraak

Deel deze pagina

Wij delen graag onze kennis

Podozorg Nederland is een groep gelijkgestemde podologen, die samen maar één ding willen: de allerbeste zijn in hun vak. Dat kan alleen bereikt worden als we blijven leren en ontdekken. Daarom delen wij wekelijks onze kennis.